Autor
Klepacka, Mirosława Red.
Tytuł
Analiza żywności. Cz. 1
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Fundacja - Rozwój SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego],
Numer wydania
Wyd. 3 aktualizowane.
Hasła przedmiotowe
Żywność analiza podręczniki laboratoryjne.
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz.
PHARE - Program Bezzwrotnej Pomocy Krajów Unii Europejskiej na Rzecz Restrukturyzacji Polskiego Rolnictwa
FAPA - Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa
245
%a Analiza żywności.
%n Cz. 1 /
250
%a Wyd. 3 aktualizowane.
260
%a Warszawa :
%b Fundacja - Rozwój SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego],
%c 2000.
300
%a 186 s. :
%b rys. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.
536
%a PHARE - Program Bezzwrotnej Pomocy Krajów Unii Europejskiej na Rzecz Restrukturyzacji Polskiego Rolnictwa
536
%a FAPA - Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa
650
%a Żywność
%v podręczniki laboratoryjne.
%x analiza
700
%a Klepacka, Mirosława
%e Red.